La Nasaud,

Peste 800 de persoane asteptate la petrecerea fabricii "Intex"

-A A +A

Peste 800 de persoane asteptate la petrecerea fabricii "Intex"
Peste 800 de persoane asteptate la petrecerea fabricii "Intex"FOTO: mesagerul.ro
Vineri, cel putin pentru o zi, angajatii celei mai mari fabrici din orasul Nasaud, alaturi de familii si prieteni, sunt invitati sa mai uite de grijile cotidiene si sa petreaca la cea de-a doua editie a sarbatorilor intreprinderii cu capital privat ce produce in domeniul textil pentru piata externa. Dupa cum ne-a anuntat managerul general al firmei - ing. dipl. Dorel Grigore Sima, manifestarile se vor desfasura, incepand cu ora 14.00, pe platoul din fata fabricii. Voia buna si distractia celor peste 800 de persoane asteptate sa participe la petrecere vor fi asezonate cu mici, bere si bauturi racoritoare, dar si cu tombole cu premii. Antrenul muzical va fi asigurat de spectacolul artistic in care vor evolua membrii ansamblurilor folclorice "Dor Romanesc" din Bistrita si "Paunita" din Sangeorz-Bai, formatia bistriteana de dans clasic "Floris" si grupul "Pro Opera". Invitatele speciale ale spectacolului sunt indragitele cantarete de muzica populara si de petrecere Matilda Pascal Cojocarita si Sava Negrean Brudascu. Sarbatoarea "Intexului" se va finaliza, in jurul orei 22.00, la lumina focurilor de artificii.

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: mesagerul@mesagerul.ro

Close